AcasăSPORTMotociclistul Mircea Vrajitoru, accident groaznic in Portugalia

Motociclistul Mircea Vrajitoru, accident groaznic in Portugalia

Mircea Vrajitoru este triplu campion european la motociclism

Cel mai valoros motocislit roman, de trei ori campion european, a fost acrosat de pilotul din spatele sau in timpul cursei de la Portimao. Mircea Vrajitoru se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital din Algarve.

Mircea Vrajitoru este triplu campion european la motociclism

Cu toate ca, initial, s-a luat in calcul transportul pacientului in Elvetia, doctorii din Tara Cantoanelor au anuntat familia sportivului ca drumul cu elicopterul i-ar putea dauna lui Mircea, in conditiile in care procedurile medicale ar fi identice. „Noi, pana aseara, nu am inteles exact care e situatia. A venit un prieten de-al nostru din Portugalia si ne-a tradus exact ce au spus doctorii. Situatia lui Mircea este grava, dar medicii nu sunt depasiti de situatie. Totul este sub control. Coma i-a fost indusa imediat dupa accident tocmai pentru a lasa creierul sa se concentreze pe zonele afectate. Nu avea nevoie de activitati in plus. Peste doua zile, medicii il vor trezi si abia atunci vom sti cu ce ne confruntam”, a declarat mama lui Mircea Vrajitoru.

La 19 ani, Mircea Vrajitoru concureaza pe o motocicleta Yamaha in Campionatul Mondial de SuperBike, clasa SuperStock 600, fiind clasat pe locul 27 (8 puncte stranse). Fratele sau, Bogdan, participa si el la CM, dar la clasa SuperStock 1000.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger