AcasăSPORTMotivul pentru care s-au BLOCAT negocierile pentru meciul secolului in Canada: cere...

Motivul pentru care s-au BLOCAT negocierile pentru meciul secolului in Canada: cere 4 milioane de dolari ca sa se bata cu Bute!

Canadienii mai au de asteptat pana sa vada mult asteptatul meci de box dintre Lucian Bute si Jean Pascal, conducerea postului de televiziune HBO si pretentiile pugilistului originar din Haiti blocand negocierile.

Pascal vrea sa se alature echipei lui Mayweather

Pascal are programat, pe 25 mai, un meci la categoria semigrea cu americanul Chad Dawson. S-a incercat excluderea americanului pentru a se face loc unei intalniri Pascal – Bute, varianta refuzata categoric de conducerea HBO, televiziune cu care canadianul a semnat un contract de exclusivitate!

Bute isi continua pregatirile la -15 grade celsius

Revenit din vacanta zilele trecute, Jean Bedard, impresarul romanului, a propus ca „razboiul” Pascal – Bute sa fie amanat pentru la toamna, dar „Printul din Port-au-Prince” tot ezita sa confirme lupta. Intre doua antrenamente efectuate la „Mayweather Boxing Club” din Las Vegas, Pascal a anuntat ca, dupa confruntarea cu Dawson,  isi termina contractul care-l leaga de managerul Yvon Michel. „Ca sa semnez tot cu el, vreau sa-mi asigure burse de cate 4 milioane de dolari la urmatoarele meciuri”, a sustinut Pascal. Pana acum, el a incasat cel mai mult doua milioane de dolari la o gala, iar aceeasi suma i-a fost propusa si pentru a urca in ring cu Lucian Bute.

Totusi, presa canadiana este convinsa ca Jean Pascal cauta un motiv pentru a-i da cu flit lui Yvon Michel, „vrea sa urce in «Money Train»”, dupa cum este cunoscuta firma de impresariat a campionului Floyd Mayweather.

author avatar
Cristi Ionita
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger