AcasăSPORTMotiv incredibil pentru care Florin Mergea a refuzat echipa de Cupa Davis:...

Motiv incredibil pentru care Florin Mergea a refuzat echipa de Cupa Davis: isi disputa sotia cu coechipierii!

Florin (stanga) a fost titular cu Danemarca, alaturi de Horia Tecau

Echipa de Cupa Davis a Romaniei va intalni Olanda, in perioada 5-7 aprilie, intr-un meci decisiv pentru calificarea la barajul de ramanere-promovare in Grupa Mondiala.

Florin (stanga) a fost titular cu Danemarca, alaturi de Horia Tecau

Din lotul echipei noastre lipseste Florin Mergea, cel care in mod normal ar fi trebuit sa faca pereche cu Horia Tecau pentru meciul de dublu.

Desi initial s-a zvonit ca Mergea a refuzat convocarea pentru ca Andrei Pavel, capitanul-nejucator, nu ii asigura locul de titular, problema este una mult mai delicata.

Mergea este obisnuit sa fie insotit in permanenta de sotia sa, Daiana, dar, conform unui interviu acordat pentru doartenis.ro, Florin a precizat ca ceilalti componenti ai echipei i-au recomandat, indirect, sa vina la echipa nationala fara consoarta.

Tenismanul a sarbatorit alaturi de Daiana, frumoasa sa sotie, succesul cu Danemarca

„Andrei Pavel mi-a mai comunicat ca trebuie sa vin singur la echipa, neinsotit de sotia mea, deoarece asa hotarase el impreuna cu baietii” a precizat Florin Mergea.

Dupa ce a aflat si ca trebuie sa se bata pentru locul de titular in meciul de dublu, „desi niciunul dintre cei trei jucatori de simplu nu s-au remarcat in vreo competitie de dublu”, Florin Mergea a decis ca trebuie sa-si vada pe mai departe de turnee si sa refuze echipa de Cupa Davis, „pentru ca pentru mine fiecare punct este important daca vreau sa ajung pe tabloul principal la Roland Garros”.

author avatar
Cristi Ionita
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger