AcasăSPORT"Motanul" Stancu, al 3-lea golgeter din SuperLig

„Motanul” Stancu, al 3-lea golgeter din SuperLig

In sezonul trecut, Stancu a reusit 10 goluri pentru Orduspor

Internationalul roman a reusit al 7-lea gol stagional in SuperLig, Bogdan Stancu ajungand pe locul trei in topul marcatorilor din Turcia, dupa Umut Bulut (Galatasaray) si Hugo Almeida (Besiktas).

In sezonul trecut, Stancu a reusit 10 goluri pentru Orduspor

Luni seara, Bogdan Stancu a marcat din nou in campionatul turcesc, dar din pacate pentru formatia sa, Orduspor a cedat cu 1-2, pe teren propriu, in fata lui Trabzonspor. Preferatul lui Victor Piturca a inscris in minutul 78, egaland situatia pe tabela de marcaj, oaspetii fiind in avantaj inca din minutul 61.

Cu opt minute inainte de final, Olcan Adin a punctat pentru gruparea din Trabzon, iar Orduspor a contabilizat a treia infrangere din acest sezon, si prima pe arena „19 Eylül” de la startul campionatului, situatie care aduce trupa antrenata de Hector Cuper pe locul 10. Mai bine sta Bogdan Stancu, ex-stelistul ocupand locul al 3-lea in clasamentul marcatorilor din SuperLig, fiind devansat de Umut Bulut si Hugo Almeida, care au 9, respectiv 8 goluri. Internationalul roman ii devanseaza, insa, pe cativa fotbalisti de renume, precum Bobo (Kayserispor – 6 goluri), Sow (Fenerbahce – 6) sau Batalla (Bursaspor – 5).

author avatar
Sebastian Stan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger