AcasăSPORTMosu” Doroftei vrea sa revina in ring!

Mosu” Doroftei vrea sa revina in ring!

Leonard Doroftei este gata din punct de vedere mental

Leonard Doroftei (41 de ani) a anuntat ca vrea sa-si organizeze un meci de retragere din activitate. Din pacate pentru el, din 2003 si pana azi, ploiesteanul a sarit peste cinci categorii.

Leonard Doroftei este gata din punct de vedere mental

Fostul campion WBA la categoria semi-usoara, Leonard Doroftei vrea sa revina in ring. Cu toate ca ultimul sau meci ar fi trebuit sa aiba loc in 2003, cand nu a reusit sa faca categoria si a pierdut in fata panamezului Miguel Callist, „Mosu” e convins ca poate recupera timpul pierdut. „In momentul acesta am 86 de kilograme, dar mai vedem peste 2-3 luni. De cateva zile m-am apucat de sala si sunt decis sa ajung intr-o forma care sa-mi permita sa intru in ring. Nu pot sa promit un meci pentru titlu, dar promit un meci de retragere. Imi doresc enorm sa mai intru o singura data in ring”, a declarat Doroftei, care nu i-a spus si sotiei sale despre intentia de a boxa din nou.

Doroftei, la singura infrangere la profesionisti, in fata defunctului Arturo Gatti

Pentru a reveni la categoria care l-a consacrat, „Mosu” trebuie sa se incadreze undeva intre 60-64 de kilograme, momentant el potrivindu-se doar la categoria grea, intre 81-91 de kilograme.

author avatar
Sebastian Stan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger