AcasăSPORTMos Reghe si renul Tudor

Mos Reghe si renul Tudor

Laurentiu Reghecampf tinteste al doilea titlu consecutiv cu Steaua

Chiar si pusa la coltul rusinii in Liga Campionilor – nicio victorie in sase partide! –, Steaua ramane cea mai puternica formatie pe plan intern, unde nu pare a avea rival. La niciun capitol!

Laurentiu Reghecampf tinteste al doilea titlu consecutiv cu Steaua
Alexandru Tudor, un arbitru care niciodata n-a deranjat echipa „militara”

O competitie se castiga pe mai multe planuri, iar cei mai experimentati conducatori, din acest punct de vedere, sunt la Steaua Bucuresti. Cu un antrenor infometat de afirmare si avid dupa rezultate, doar chestiunea arbitrajelor favorabile a ramas de rezolvat; misiune indeplinita dupa cum s-a derulat prima parte a sezonului! Miercuri seara, pe o Arena Nationala bocna si depopulata, renul Tudor a tras si el  la sania cu care Mos Reghe defileaza de doua ierni prin Liga 1. Un „rosu” neacordat grecului Kapetanos, cateva intrari „englezesti” permise stelistilor si multe, exagerat de multe intreruperi frustrante ale jocului, iata maniera romaneasca prin care derbiul a fost rezolvat asa cum trebuia: 3-1 pentru gazde!

Niculae rabufneste: „Afara cu…!”

Miliardarul Ioan Niculae vrea sa schimbe intreaga linie de fund a echipei sale, nemultumit de prestatia defensivei in partida cu Steaua: „Primul gol a fost incasat pe o prostie imensa, iar la al doilea gol Gardos era nemarcat. Unul din compartimentele unde vor fi aduse intariri este apararea, pentru ca fundasii centrali m-au dezamagit total”. Vizati de criticile patronului sunt Junior Morais, Valerica Gaman si Andrei Muresan.

MM promite „jucatori de mare valoare”

Campania de achizitii a Stelei va fi una de rasunet in aceasta iarna, se lauda conducatorii din Ghencea. Managerul Mihai Stoica promite transferuri de neuitat: „Suntem foarte aproape de a cumpara doi jucatori de mare valoare. E adevarat si ca vor pleca foarte multi, iar cei care nu isi vor gasi echipa nu vor mai face parte din lot. Discutam cu doi fotbalisti, unul la cererea patronului nostru, si unul foarte bun, care a venit la propunerea noastra, dar care a fost acceptata de Gigi Becali. Sunt foarte cunoscuti, cu un trecut remarcabil”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger