AcasăSPORTMoș Crăciun milionar pentru starurile din Arabia Saudită

Moș Crăciun milionar pentru starurile din Arabia Saudită

Superstaruri precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N’Golo Kante și Riyad Mahrez au fost toți convinși cu oferte de neegalat în lume să schimbe ligile de top din Europa cu cele din Deșertul Arabiei.

Având unele dintre cele mai mari salarii din lume, în Arabia Saudită Crăciunul a venit mai devreme pentru majoritatea jucătorilor.

Potrivit The Sun, Moșul a fost mai mult decât darnic anul acesta cu vedetele din Orientul Mijlociu. Șefii Ligii Arabe au băgat adânc mâna în buzunar pentru a-i satisface pe băieți de Crăciun.

Un specialist în bunuri de lux, care se ocupă de cele mai scumpe tranzacții din Orientul Mijlociu, a dezvăluit ce a fost sub bradul lui Cristiano Ronaldo și Benzema.

Conform acestuia, unele dintre echipele de top din Saudi Pro League au oferit cadou câte un Ferrari SF90 Spider, un Bugatti și un Lamborghini.

Au existat și comenzi pentru ceasuri de top. Astfel, modele ca Jacob&Co Bugatti Chiron, care se vinde la prețul de 350.000 de euro, sau Chopard L.U.C Lunar, preț de la 60.000 de euro, ar putea sa stea la mâna fotbaliștilor.

Arabilor aproape că nu le vine să creadă că au reușit să pună mâna pe asemenea jucători, în ultima perioadă, așa că fac tot posibilul pentru a-i păstra acolo. „Avem vedete de cel mai înalt nivel și merită lucruri rare și vrem să le arătăm că sunt tratați ca fiind unici, pentru că sunt unici”, au declarat ei.

Liga Arabiei Saudite este într-o continuă creștere. În ritmul în care evoluează investițiile arabilor în sport, ne așteptăm să acapareze fotbalul la nivel mondial. „Național” a scris în trecut că planul arabilor ar fi să cumpere Champions League și să transforme competiția după bunul plac.

author avatar
Mihail Ioan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger