AcasăSPORTMorosanu se bate cu un supercampion la turneul final K1

Morosanu se bate cu un supercampion la turneul final K1

Romanul e neinvins din mai 2010

Singurul roman calificat la turneul final K1 din 26 decembrie, de la New York, va avea un adversar extrem de tare in primul tur al piramidei. Este vorba despre Mirko „Cro Cop” Filipovic.

Romanul e neinvins din mai 2010

Inclus de curand in TOP 10 cei mai buni luptatori de K1 din lume, la categoria grea, Catalin Morosanu priveste cu jind catre premiul de un milion de dolari, pus la bataie de organizatorii de la „Madison Square Garden”. „Moartea din Carpati” este gata sa calce pe cadavre pentru a intra in posesia cecului, chiar daca in primul tur il va avea in fata pe legendarul luptator croat Mirko Filipovic (38 de ani). Desi nu mai este la prima tinerete, „Cro Cop” are un palmares colosal: vicecampion mondial K1 in 1999 si 2000, campion mondial IKBF in 1997, campion mondial Pride in 2006 si „luptatorul anului” in 2003 si 2006.

Filipovic (stanga) i-a batut pe Sefo, Bonjasky, Aerst sau Le Banner

Intr-un interviu acordat pentru liverkick.com, Morosanu a precizat ca „ar fi o onoare sa ma bat cu un adversar precum Mirko Filipovic, este o legenda, ca si Paul (n.r. – Slowinski, invinsul sau din K1 Final Elimination), dar nu ma intereseaza cine imi sta in fata ci sa castig acel meci”. In cazul in care trece de luptatorul croat, Morosanu ar urma sa dea piept, in semifinale, cu invingatorul dintre Ismael Londt (Surinam) si Makoto Uehara (Japonia), conform tabloului provizoriu dat publicitatii de organizatorii circuitului.

author avatar
Cristi Ionita
1.239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger