AcasăSPORTMormeck a boxat 10 minute si a luat 600.000 de dolari

Mormeck a boxat 10 minute si a luat 600.000 de dolari

Vladimir Klitschko l-a tavalit serios pe Mormeck

Boxeurul Vladimir Klitschko l-a invins sambata, la Dusseldorf, pe francezul Jean Marc Mormeck, prin knock-out in repriza a patra. Ucraineanul si-a pastrat centurile de campion mondial al greilor (WBA, IBF, WBO si IBO).

Vladimir Klitschko l-a tavalit serios pe Mormeck

Fiind cu trei ani mai tanar si cu 16 centimetri mai inalt, Klitschko a profitat din plin de aceste avantaje si a rezolvat rapid meciul cu Mormeck. Campionul ucrainean nu i-a lasat nicio sansa adversarului sau, francezul reusind sa puncteze doar de trei ori in cele 10 minute si 12 secunde cat a durat partida.

Vladimir s-a ales cu o bursa de 5,1 milioane de dolari, ceea ce inseamna ca fiecare pumn incasat de la Mormeck i-a adus cate 1,7 milioane de dolari. Klitschko a obtinut de sase ori mai putini bani decat in meciul cu britanicul David Haye. Ucraineanul a scos 30 de milioane de dolari de pe urma partidei din iulie anul trecut, dar atunci a primit 72 de lovituri de la Haye, ceea ce inseamna doar ceva mai mult de 400.000 de dolari pe pumn incasat. In schimb, pentru prestatia sa de la Dusseldorf, lui Mormeck i-au intrat in cont 600.000 de dolari. Meciul de la Dusseldorf a fost al 60-lea sustinut de Vladimir Klitschko la profesionisti, campionul ucrainean bifand, cu aceasta ocazie, a 50-a victorie obtinuta prin knock-out. Mormeck a suferit deja a cincea infrangere in 41 de meciuri sustinute la profesionisti.

author avatar
Cristi Ionita
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger