AcasăRecomandariMontesar Mechri confirma temerile fanilor lui Bute: „Eu sunt noul favorit al...

Montesar Mechri confirma temerile fanilor lui Bute: „Eu sunt noul favorit al lui Larouche!”

Stephane Larouche nu se mai gandeste doar la antrenamente, acum are si preocupari manageriale. De la 1 ianuarie, il impresariaza pe Montesar Mechri, belgianul de 18 ani care singur se prezinta „noul favorit al lui Larouche”.

Stephane Larouche este tot numai un zambet alaturi de favoritul sau, Montesar Mechri

Pustiul provine dintr-o familie de tunisieni stabilita in Belgia. Dupa ce-a batut tot in tara, devenind campion national, Montesar Mechri a fost luat de mana si prezentat lui Stephane Larouche, in Canada. „Nu va uitati la mine ca arat atat de obosit, am dormit in parc azi-noapte”, i-a declarat maghrebianul antrenorului in septembrie, cand s-au intalnit la Quebec. Din acel moment, Mechri a devenit protejatul lui Larouche, „noul sau favorit”, dupa cum singur avea sa declare tanarul pugilist in presa belgiana. De altfel, conform presei canadiene, Interbox nu este in niciun fel implicat in noile proiecte derulate de Larouche, „clubul a renuntat sa mai creasca boxeri, se axeaza doar pe organizarea de evenimente”.

Si cum Lucian Bute trece prin cel mai dificil moment al carierei, Stephane Larouche isi pregateste atent despartirea de roman, concentrandu-se pe viitorul personal si al „protejatilor” sai. In acest sens, a semnat un contract cu Montesar Mechri, caruia ii devine, pe langa antrenor personal, si manager! Despre noul sau elev, are numai cuvinte de lauda: „Daca depui mult efort si cu toata experienta pe care am acumulat-o in ultimii ani, cred ca exista o sansa mare sa ajungi in top cu Montesar”.

Lucian Bute si Georges St-Pierre, doi prieteni buni

Georges St-Pierre sare in ajutorul lui Bute

Ca sa depaseasca aceasta perioada, Lucian Bute are nevoie de ajutorul prietenilor apropiati, singurii care-I pot reda increderea in propriile forte. Printre acestia se regaseste si Georges St-Pierre, fost campion UFC de arte martiale. Conform „Journal de Montreal”, St-Pierre va fi consilierul personal al romanului, il va ajuta sa-si revina in primul rand din punct de vedere al psihicului. „Cu siguranta ca GSP va veni sa-l vada in cateva zile si nu-i exclus ca Lucian sa colaboreze mai indeaproape cu el pe partea de pregatire”, a scris publicatia canadiana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger