AcasăSPORTMonica Niculescu se umple de bani la Beijing

Monica Niculescu se umple de bani la Beijing

Monica Niculescu revine intre primele 50 de jucatoare ale lumii

Aflata pe locul 57 in lume, Monica Niculescu incheie sezonul cu un rezultat mare, romanca ajungand in optimile turneului de 4,5 milioane de dolari de la Beijing.

Monica Niculescu revine intre primele 50 de jucatoare ale lumii

Ajunsa pe tabloul principal dupa ce a trecut de calificari, Monica Niculescu a facut instructie cu Li Na (cap de serie numarul 4), 6-4, 6-0, si cu Chanelle Scheepers, 6-2, 6-1, si si-a asigurat deja un cec in valoare de 37.225 de dolari. Monica are un culoar rezonabil pana in semifinale, Samantha Stosur, Jelena Jankovic si Roberta Vinci, celelalte favorite de pe partea de tablou a romancei, fiind si ele eliminate.

Pentru Monica urmeaza un meci cu Virginie Razzano, jucatoare venita din calificari, invingatoarea urmand sa dea piept, in sferturi, cu Maria Kirilenko sau Tamira Paszek. O eventuala calificare in semifinale i-ar aduce romancei 170.000 de dolari. Horia Tecau si Robert Lindstedt s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu masculin de la Beijing, dupa ce au trecut, cu 6-3, 7-5, de Nicolas Almagro si Tommy Robredo si si-au asigurat cate 7.750 de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger