AcasăSPORTMonica Niculescu s-a calificat in optimi la US Open

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la US Open

Monica Niculescu s-a calificat in turul al patrulea al turneului de tenis de la US Open, dupa o noua victorie fabuloasa, 6-0, 6-1 cu Lucie Safarova, cap de serie numarul 27.

Cotata cu prima sansa la castigarea meciului, Safarova a acuzat din plin oboseala acumulata dupa primele doua meciuri si i-a oferit, practic, pe tava victoria jucatoarei noastre.

Cehoaica a comis peste 40 de greseli nefortate, fata de numai 4 cate a comis Monica Niculescu.

Astfel, Monica Niculescu obtine o victorie categorica, 6-0, 6-1, cu una dintre favorite, Lucie Safarova, si o calificare istorica in optimile de finala ale turneului de la US Open.

De altfel, aceasta calificare inseamna cel mai bun rezultat obtinut de Monica Niculescu intr-un turneu de Grand Slam.

Pentru Monica urmeaza un meci cu un adversar ce pare facil, Angelique Kerber, locul 92 mondial. Nemtoaica a surclasat-o, cu 6-3, 6-1, pe Alla Kudriavteva, in numai 72 de minute.

Important este ca jucatoarea noastra a obtinut trei victorii rapide pana acum: 75 de minute cu Lucie Safarova, 81 de minute cu Alexandra Dulgheru si 84 de minute cu Patricia Mayr. Daca Monica jucase 165 de minute in primele doua tururi, Safarova a jucat doua ore si jumatate numai cu Madison Keys in turul al doilea. Safarova jucase 260 de minute in primele doua tururi.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger