AcasăSPORTMonica Niculescu, out de pe tabloul de simplu la Australian Open, dupa...

Monica Niculescu, out de pe tabloul de simplu la Australian Open, dupa turul 2

Dupa Irina Begu (colega ei de echipa, la dublu), Andreea Mitu si Simona Halep, slatineanca in varsta de 28 de ani a devenit cea de-a patra reprezentanta a Romaniei care paraseste tabloul de simplu, din cadrul primului Grand Slam din 2016.

La o zi dupa eliminarea surprinzatoare a Simonei Halep, inca din primul tur al turneului de la Melbourne, Monica Niculescu, romanca aflata pe locul 40 WTA, a fost depasita – la capatul unui meci intens disputat – de Elizaveta Kulichkova. La finele a doua ore si 36 de minute de joc, rusoaica in varsta de doar 19 ani si clasata pe pozitia 109 in ierarhia mondiala a castigat infruntarea din turul secund al turneului, scorul aratand astfel: Niculescu- Kulichkova: 4-6, 6-2, 4-6.

Niculescu ramane, insa, in competitie, dar pe tabloul de dublu, unde va evolua, joi, alaturi de Irina Begu.

Cat o priveste pe Alexandra Dulgheru, singura jucatoare tricolora care a ramas in lupta, la proba de simplu, va spunem ca misiunea ei in turul doi nu e deloc usoara, avand in vedere ca urmeaza sa o aiba ca adversara pe Angelique Kerber, nemtoaica aflata pe locul 6 WTA. Meciul dintre Dulgheru si Kerber va avea loc tot joi.

sursa foto: Facebook/Monica Niculescu

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger