AcasăSPORTMonica Niculescu, favorita turneului, eliminata in primul tur la Taskent

Monica Niculescu, favorita turneului, eliminata in primul tur la Taskent

(foto: digisport.ro)

Monica Niculescu, tenismena romanca ce a fost cotata drept favorita numarul unu al turneului WTA de la Taskent, a fost eliminata in primul tur al competitiei.

(foto: digisport.ro)

Desi era cotata drept favorita la castigarea trofeului, romanca Monica Niculescu a fost eliminata inca din primul tur al turneului WTA de la Taskent, intrecere care a avut loc in Uzbekistan.

Tenismena romana a fost infranta dupa doua ore si 43 de minute de joc de Karin Knapp, din Italia, scorul fiind scor 2-6, 6-3, 7-5. In urma rezultatului Monica Niculescu a primit un punct WTA si 1.725 de dolari, informeaza digisport.ro.

In cadrul aceluiasi turneu, care ofera premii totale in valoare de 220.00 de dolari, o alta romanca, Alexandra Cadantu, a cincea favorita, s-a calificat in turul doi dupa ce a trecut, dupa doua ore si 35 de minute de joc, de Ekaterina Biskova, din Rusia, scorul inregistrat fiind 3-6, 6-4, 7-5.

In urma rezultatului Alexandra Cadantu si-a asigurat 30 de puncte WTA si un cec de 2.950 de dolari. In turul urmator romanca o va intalni pe Sabina Saripova, din Uzbekistan. Pentru accederea in turul doi, Cadantu si-a asigurat 30 de puncte WTA si un cec de 2.950 de dolari.

Spre deosebire de Monica Niculescu, Irina Camelia Begu a reusit sa se califice in turul doi al competitiei de la Taskent dupa ce s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3 in fata uzbecei Akgul Amanmuradova, timpul total de joc fiind de o ora si 17 minute de joc.

In turul urmator al competitiei Irina Camelia Begu o va intalni pe frantuzoaica  Alize Cornet, a treia favorita a competitiei.

author avatar
Ionut Zgimbau
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger