AcasăSPORTMonica Niculescu face istorie la US Open

Monica Niculescu face istorie la US Open

Monica Niculescu, bucuroasa dupa calificarea in turul 2 la US Open

Meci de foc pentru Monica Niculescu in primul tur la US Open. Recunoscuta drept o jucatoare care nu renunta niciodata, romanca si-a aratat inca o data forta mentala in meciul cu Alexandra Panova, al doilea cel mai lung din istoria turneului!

Monica Niculescu, bucuroasa dupa calificarea in turul 2 la US Open

Pentru Niculescu, a devenit obisnuinta sa duca partidele in trei seturi si acestea cat mai lungi. N-a facut exceptie nici jocul impotriva rusoaicei Panova, numarul 132 mondial. Monica s-a impus cu 7-6, 5-7, 6-3 dupa trei ore si 18 minute, al doilea „timp” pe tabloul feminin din istoria US Open. Recordul competitiei a fost stabilit chiar la aceasta editie: luni, Madison Brengle si Saisai Zheng au jucat trei ore si 21 de minute! Dupa ce a ratat o minge de meci si era sa piarda game-ul, romanca a revenit in forta pentru a pune capat intalnirii cu o victorie la 3 in ultimul set.
Calificarea in mansa secunda i-a adus un premiu de 68.600 de dolari si 70 de puncte in clasamentul WTA. In turul doi, Monica Niculescu o va intalni pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 in lume si semifinalista la US Open in urma cu doi ani. Cele doua sportive s-au mai intalnit de doua ori, de fiecare data impunandu-se italianca.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger