AcasăSPORTMondial fara Cristiano Ronaldo?

Mondial fara Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo nu se antreneaza din cauza unor accidentari destul de serioase

Panica in cantonamentul Portugaliei, dupa ce Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat in ultimele zile. „Rateaza turneul final?”, a fost intrebarea pusa ieri de intreaga mass-media lusitana.

Cristiano Ronaldo nu se antreneaza din cauza unor accidentari destul de serioase

Starul echipei Real Madrid, al carui final de sezon a fost perturbat de o accidentare la o coapsa dreapta, acuza dureri si la genunchiul stang, a anuntat medicul al nationalei portugheze. „Ronaldo are o leziune musculara in regiunea posterioara de la coapsa stanga, precum si o tendinita rotuliana la genunchiul stang. Deocamdata, nu putem da mai multe informatii”, se mentioneaza intr-un comunicat remis de Federatia Portugheza de Fotbal (FPF). Pentru jurnalisti este un semnal de alarma, deoarece pana acum nu se stia de vreo accidentare a lui CR7 la genunchiul stang! Pana pe 11 iunie, lusitanii se pregatesc in cantonamentul echipei de fotbal american New York Jets. Marti, „Balonul de Aur” din sezonul trecut a efectuat cateva sedinte specific, insa n-a fost capabil sa duca exercitiile la capat, spre ingrijorarea staff-ului tehnic.

Cristiano Ronaldo n-a putut fi folosit in singurul meci amical disputat pana acum de Portugalia, cu Grecia (scor 0-0), la Lisabona, in weekend.. CR7 nu este singurul fotbalist menajat, in aceeasi situatie regasindu-se si Meireles, Pepe si Beto. Portugalia va evolua in grupa G la Campionatul Mondial, alaturi de Germania, SUA si Ghana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger