AcasăSPORTMomentul de cumpănă din cariera Simonei Halep: „Trei luni am fost în...

Momentul de cumpănă din cariera Simonei Halep: „Trei luni am fost în depresie. Mă trezeam noaptea plângând”

Simona Halep

Simona Halep a vorbit deschis despre cel mai greu moment al carierei: finala pierdută cu jucătoarea de tenis din Letonia Jelena Ostapenko, de 23 de ani, la Turneul de Mare Slam Roland Garros, în 2017.

Jucătoarea de tenis nu a uitat nici acum de eşecul suferit în faţa lui Ostapenko, în finala de la Paris de acum 3 ani. În acea partidă, Halep a câştigat primul set cu 6-4 şi a condus în cel de-al doilea cu 3-0. Letonianca a întors incredibil scorul şi a câştigat trofeul. „Trei luni am fost într-un fel de depresie sau anxietatate exagerată pentru că mă trezeam şi noaptea plângând pentru meciul respectiv, dar nu am lipsit nici o zi de la antrenament”, a povestit Simona Halep în cadrul unui interviu realizat pe Facebook de Raluca Olaru.

Cel mai mare eșec al carierei

Pentru sportiva de 28 de ani finala de la Roland Garros 2017 reprezintă cel mai mare eșec al carierei. „A fost cel mai mare eşec al carierei mele de până atunci. Bine, o finală de Grand Slam nu e un eşec, dar faptul că am condus meciul foarte mult şi n-am reuşit să închei a fost un eşec pentru mine”, a spus Halep.

După acest meci, Simona mărturisește că a schimbat multe în jocul său și a reușit să se impună la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019. „E diferenţă mare. Nu mai vorbesc aşa mult pe teren. Nu mă mai cert atât de mult. Sunt mult mai pozitivă, mult mai relaxată. M-am schimbat cu totul. Şi în viaţa de zi cu zi, şi pe teren. Sunt o cu totul şi cu totul altă persoană pe teren”, a adăugat ea.

Când revine la fileu

Simona Halep, numărul 2 WTA, a anunțat, sâmbătă, că primul turneu la care va participa după pandemia de coronavirus este cel de la Palermo, programat între 3 și 9 august 2020 „Salut tuturor, sunt foarte fericită să anunț că voi reveni la Palermo după zece ani. Sper să am o săptămână grozavă acolo. Ne vedem în curând”, a transmis Halep pe contul oficial de Twitter al turneului de la Palermo.

Simona spusese că ia serios în calcul participarea la concursul italian care se dispută pe zgură. Ea nu a mai jucat niciun meci oficial de la finala câștigată la Dubai contra Elenei Rybakina pe 22 februarie, scrie gsp.ro.

author avatar
Andreea Vlad
202 afisari

2 COMENTARII

  1. pai acum si-a revenit , dar nu pentru tenis… o face fericita golanul ala divortat de doua ori.

    • …Depresia dupa RG e o mica incalzire fata de aia care o astepta cind o descoperi iubi Toni ca Simona, poreclita ”broasca” in circuit, nu e nici Ana Ivanovici nici Gabriela Sabatini!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger