AcasăSPORTMomente grele pentru Cornel Dinu: Sotiei i-a fost amputat si al doilea...

Momente grele pentru Cornel Dinu: Sotiei i-a fost amputat si al doilea picior

Dinamovistul Cornel Dinu trece prin momente foarte grele: sotia lui se afla la Reanimare, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Silvia Dinu a fost supusa unei interventii chirurgicale, in urma careia i-a fost amputat piciorul drept.

Sotia lui Dinu s-a simtit rau inca de saptamana trecuta. Pentru ca starea acesteia s-a agravat, medicii de la Floreasca au decis, luni, ca trebuie sa o opereze, informeaza Adevarul. Silviei Dinu i-a fost amputat piciorul drept, dupa ce, vara trecuta, partenera de viata a dinamovistului suferise o astfel de interventie la piciorul stang. In prezent, sotia administratorului dinamovist se afla la Reanimare, sub atenta supraveghere a specialistilor. Silvia Dinu sufera de cativa ani de diabet si arteroscreloza, boli care i-au afectat grav circulatia.

Familia Dinu a trecut printr-o perioada grea si in vara, cand Cornel Dinu a fost operat pe cord, tot  la Spitalul Floreasca. Administratorul delegat al formatiei Dinamo a ajuns la spital pe 19 iulie, simtindu-se foarte rau. In urma investigatiilor, specialistii au stabilit ca acesta suferise un infarct. Pe 12 august, Dinu a fost supus unei operatii de by-pass coronarian. Dupa aproape doua luni de la internare, Cornel Dinu a primit acceptul medicului care l-a tratat, Serban Bradisteanu, de a pleca acasa. Externarea dinamovistului a avut loc cu scurt timp inainte ca fiul sau, Cornelus, sa se insoare.

498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger