AcasăSPORTMomente dificile pentru Razvan Burleanu. Alegerile FRF, contestate!

Momente dificile pentru Razvan Burleanu. Alegerile FRF, contestate!

Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, s-ar putea vedea pus in ipostaza de a renunta la postul sau dupa mai putin de o luna.

Burleanu a castigat de o maniera categorica alegerile pentru sefia FRF, din 5 martie, dupa ce Gica Popescu, marele favorit, a fost incarcerat pe 4 martie si nu a mai putut participa.

La vremea respectiva, Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, anunta ca exista posibilitatea ca in circa sase luni sa fie organizate alegeri anticipate, lasand sa se inteleaga ca vrea sa-si impuna un nou favorit la sefia FRF, dupa eliminarea din cursa a lui Gica Popescu.

Iar la circa trei saptamani de la alegerile din 5 martie, acestea au fost deja contestate la Judecatoria Sectorului 2. Conform Realitatea TV, contestatia a venit din partea lui Viorel Leseanu, presedintele AJF Giurgiu.

Acesta a precizat ca, din punctul sau de vedere, nu a fost respectat Regulamentul FRF. Printre altele, Leseanu sustine ca aveau dreptul sa participe numai cluburile sportive de drept privat, nu si cluburile sportive scolare, care sunt de stat, respectiv de drept public.

author avatar
Cristi Ionita
836 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger