AcasăSPORTMomente de panică la un meci de fotbal! Fotbalistul s-a prăbuşit pe...

Momente de panică la un meci de fotbal! Fotbalistul s-a prăbuşit pe teren. Diagnosticul crunt pus de medici – VIDEO

meciMomente de panică la un meci de fotbal! Fotbalistul s-a prăbuşit pe teren. Diagnosticul crunt pus de medici - VIDEO

Au fost momente de panică la un meci jucat, sâmbătă, în Liga a 3-a. Portarul echipei Liești a suferit o comoție cerebrală pe terenul de fotbal.

Cosmin Vădeanu, portarul echipei Sporting Liești a suferit o comoție cerebrală, după ce a fost lovit de un adversar cu un picior. Acesta a căzut secerat la pământ, iar medicii au intervenit de urgență.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani și-a pierdut cunoștința după ce a suferit comoția cerebrală. Medicii de la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale portarului de la Sporting Liești până când a sosit echipajul SMURD.

Fotbalist, preluat cu un elicopter SMURD

Cosmin Vădeanu a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Galați, starea lui este stabilă, dar are un traumatism facial sever, anunță Antena 3.

Imediat după ce sportivul a fost preluat de echipajul SMURD, suporterii aflați la meci și oficialii clubului Sporting Liești l-au acuzat pe arbitrul partidei din Liga 3 că nu a reacționat rapid și ar fi întârziat aterizarea elicopterului, toate acestea deoarece nu a oprit meciul cu Metalu Buzău la timp.

Partida s-a încheiat 1-0 pentru Metalu Buzău.

author avatar
Andreea Vlad