AcasăSPORTMomente de cumpănă pentru Rică Răducanu. A fost internat de urgență la...

Momente de cumpănă pentru Rică Răducanu. A fost internat de urgență la spital

Rica RaducanuCe pensie încasează Rică Răducanu. O dă toată pe medicamente și abia trăiește de la o lună la alta

Rică Răducanu a fost internat la spital, după ce a fost testat pentru Covid-19 și a primit rezultatul pozitiv. Legenda fotbalului românesc nu a scăpat de temutul virus.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19”, se arată în comunicatul clubului Rapid, acolo unde Răducanu a activat atâția ani.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a jucat în aproape toată cariera sa la clubul din Giulești. Fostul portar a mai trecut pe la Sportul Studențesc, Steaua, FCM Reșița și FC Baia Mare.

COVID-19 face ravagii printre foştii rapidişti. Mai întâi, s-a îmbolnăvit Dănuţ Lupu (51 de ani), care s-a şi internat la Terapie Intensivă, fiind, la un moment dat, la un pas de tragedie.

Iar acum, din păcate, Rică Răducanu s-a infectat şi el.

În iunie 2019, fostul portar al Naționalei de Fotbal a fost internat la Spitalul Colentina din Capitală după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale de eliminare a unui adenom de prostată, potrivit Digi Sport.

Fost fotbalist răpus de Covid-19

Fostul fotbalist Florinel Ursu a murit luna trecută după ce a fost infectat cu Covid-19. Acesta avea 38 de ani.

Ursu a fost atacant al FC Botoşani. A intrat în stop cardio respirator şi nu a mai putut fi salvat, au scris reprezentanţii clubului pe pagina de Facebook.

Fostul fotbalist era stabilit în Spania și se știa despre acesta că avea probleme la plămâni.

author avatar
Andreea Vlad
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger