AcasăSPORTMoment istoric in Giulesti. George Copos renunta la Rapid dupa 20 de...

Moment istoric in Giulesti. George Copos renunta la Rapid dupa 20 de ani!

George Copos adora sa mearga pe mare

Desi putini credeau, George Copos este la un pas de a renunta la clubul Rapid, afaceristul fiind decis sa-i cedeze echipa lui Nicolae Cristescu.

George Copos a preluat Rapidul in 1993

Cei doi s-au intalnit marti la unul dintre hotelurile din Bucuresti detinute de Copos si au cazut de acord asupra intregii afaceri.

Dupa lungi negocieri, in timpul carora Nicolae Cristescu a avut curajul sa anunte ca „George Copos nu este cel mai dur negociator ci cel mai pervers”, cei doi afaceristi au ajuns la un numitor comun si se asteapta ca cel mai tarziu pe 17 iunie sa semneze actele.

La iesirea de la negocieri, Copos a precizat ca „din punctul meu de vedere cred ca am rezolvat afacerea si am batut palma”.

Nicolae Cristescu a dat mai multe detalii precizand ca si-a asumat riscul de a plati, pana pe 17 iunie, datoriile catre jucatori si angajatii clubului, desi actele nu au fost semnate.

„Ne-am inteles. 100% voi prelua clubul Rapid, iar vineri vom semna si actele. A fost o intalnire constructiva, am pus toate detaliile la punct. Maine sau joi, voi plati toate datoriile catre jucatori, imi asum acest risc chiar daca n-am semnat inca nimic, iar daca va fi sa se intample ceva, asta e, pierd toti banii. Nu vor ramane toti jucatorii, doar o parte. George o face pentru mine, pentru ca ne stim de 20 de ani. Imi va preda si Pro Rapidul, cu chirie” a fost declaratia izbavitoare a lui Nicolae Cristescu.

Afaceristul, care va prelua clubul alaturi de Adrian Zamfir, a lamurit si povestea inscrierii la OSIM, de catre George Copos, a brandului „FC Rapid 1923”, titulatura sub care ar putea evolua echipa in Liga a doua.

„Copos a apelat la aceasta manevra pentru ca a fost obligat de administratorii judiciari sa protejeze brandul. In cazul in care nu se va aproba planul de reorganizare, intentionam sa infiintam o noua firma, FC Rapid 1923, si sa cumparam un loc de Liga a doua pentru a putea evolua fara probleme” a anuntat Nicolae Cristescu.

author avatar
Cristi Ionita
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger