AcasăSPORTMoment amuzant. Hagi, amintiri din perioada școlii. Episodul cu unchiul și matematica...

Moment amuzant. Hagi, amintiri din perioada școlii. Episodul cu unchiul și matematica – VIDEO

Moment amuzant. Hagi, amintiri din perioada școlii. Episodul cu unchiul și matematica - VIDEO (foto - captură video youtube)

Gheorghe Hagi – unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria fotbalului autohton, care a evoluat la mari cluburi ale lumii, actualmente fiind un cunoscut antrenor – a povestit un episod amuzant din copilărie.

Recunoscând că pasiunea sa pentru ”sportul rege” a primat dintotdeauna, chiar și în perioada în care era elev, Hagi (55 de ani) a amintit că tatăl său a pus mare preț pe școală, și, ulterior, pe o profesie. Și astfel a, povestit fostul număr 10 de la națională, a ajuns să meargă și la facultate.

Până la acel moment, însă, fostul căpitan al selecționatei de fotbal a României din vremea ”Generației de Aur” a dat piept și cu matematica. De altfel, Hagi însuși a povestit, amuzat, într-un interviu acordat lui Andi Moisescu, cum s-a străduit unchiul său să îl ”împrietenească” mai mult cu această materie.

”Fratele mamei era cel mai bun la matematică, a făcut facultatea la Iași, a avut numai 10 pe linie. I-a făcut pe toți ceilalți să facă matematică. A încercat-o și cu mine, dar după o lună s-a lăsat. S-a dus la mama, la sora lui, și i-a zis: «Ia-l de aici!». El îmi spunea, pe aici îmi intra, pe acolo îmi ieșea (face semn către urechi -n.n), eu eram cu fotbalul. Și-a dat seama, la 14 ani, că eram la liceu, să intrăm la liceu, să facem meditații ca să intrăm. (…) După mine eu voiam să joc doar fotbal”, a povestit, vizibil amuzat, Gheorghe Hagi.

author avatar
Cristina Stefan
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger