AcasăSPORTMoldovencele fac legea in campionatul national de rugby! Iar fetele astea nu...

Moldovencele fac legea in campionatul national de rugby! Iar fetele astea nu se menajeaza deloc (FOTO)

Echipa Republicii Moldova (tricouri rosii) a facut legea pe "Arcul de Triumf"

Duminica a avut loc, pe Stadionul Arcul de Triumf, din Bucuresti, etapa a treia a campionatului national de rugby 7 feminin.

Echipa Republicii Moldova (tricouri rosii) a facut legea pe "Arcul de Triumf"

Spre deosebire de primele doua runde, de aceasta data la startul competitiei s-a inscris inclusiv nationala Republicii Moldova, in calitate de „invitat special”.

Astfel, in loc de sase meciuri tari, de aceasta data iubitorii rugbiului s-au delectat cu 10 partide absolut fabuloase si in care jucatoarele nu s-au menajat deloc.

Alina Dinca (cu mingea) a dus greul in atacul Agronomiei

Runda a fost dominata, ca de obicei, de Politehnica Iasi, campioana nationala, si de echipa Republicii Moldova, formatii care au surclasat celelalte trei formatii participante: CSU Agronomia Bucuresti, Universitatea Cluj si CS Gold Rosia Montana.

Neoficial, echipa Republicii Moldova a castigat etapa, dupa 15-0 in finala cu Politehnica Iasi, insa rezultatele acestei formatii nu sunt luate in calcul in stabilirea clasamentului final al competitiei.

Rugbistele s-au placat fara menajamente pe "Arcul de Triumf"

Iesencele au profitat de problemele inregistrate in efectivul celor de la Agronomia Bucuresti si s-au impus cu 26-0, consolidandu-si locul 1 din ierarhia generala.

Reprezentanta Capitalei a obtinut doua victorii mai degraba de palmares: 27-0 cu CS Gold Rosia Montana si 10-7 cu Universitatea Cluj.

Poli Iasi a invins din nou reprezentanta Capitalei

CS Gold Rosia Montana a fost, inca o data, codasa competitiei, dupa ce a pierdut, cu 10-29, meciul cu Universitatea Cluj, dar tanara echipa din Alba Iulia a fost la un pas sa produca marea surpriza in disputa cu Politehnica Iasi, cand a avut 5-0 si superioritate numerica si a pierdut cu 5-17 din cauza lipsei de experienta.

Dupa trei etape disputate pana acum, Politehnica Iasi este lider in clasamentul general, cu 27 de puncte, moldovencele fiind urmate de CS Agronomia (21 de puncte), Universitatea Cluj (15 puncte) si CS Gold (9 puncte).

Duelurile au fost de multe ori mai dure ca la rugby 7 masculin

Campionatul national de rugby 7 feminin ia o pauza, componentele echipei nationale urmand sa intre intr-un cantonament la Bucuresti. Din actuala editie a campionatului national au mai ramas de disputat sase etape, majoritatea urmand a avea loc in toamna.

author avatar
Cristi Ionita
593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger