AcasăSPORTMoldovan sare in barca Timisoarei

Moldovan sare in barca Timisoarei

Viorel Moldovan a marcat de sase ori in 12 partide jucate pentru Poli

Antrenorul ceh vrea sa plece din Banat, dorindu-si o revenire in tara natala. Marian Iancu l-a contactat pe fostul atacant al „nationalei”, al carui raspuns a fost unul afirmativ.

Viorel Moldovan a marcat de sase ori in 12 partide jucate pentru Poli

Tehnicianul Dusan Uhrin jr. profita de situatia incerta de la Timisoara pentru a-si lua „la revedere” de la gruparea „alb-violeta”. Cehul vrea sa revina in tara natala si isi motiveaza plecarea prin cedarea jucatorilor importanti din lot. Surse apropiate clubului banatean sustin ca oficialii lui Poli s-au orientat, deja, spre un alt antrenor, alesul fiind Viorel Moldovan, fost „principal” la Sportul Studentesc.

International cu patru participari la turnee finale (CM 1994 si 1998, Euro ’96 si 2000), Moldovan nu este strain de orasul de pe Bega, dupa ce a evoluat ca fotbalist pentru Poli Timisoara in sezonul 2005-2006. Atunci, in 12 partide oficiale, „Moldo-gol” a marcat de sase ori inainte de a fi adus de Razvan Lucescu la Rapid.

Singurul impediment in calea revenirii lui Moldovan la Timisoara ar putea fi sotia, care doreste sa-si tina barbatul cat mai departe de Banat. Exista zvonuri ca plecarea lui Moldovan de la Poli, in urma cu cinci ani, s-ar fi produs din cauza problemelor familiale, dupa ce nevasta acestuia aflase ca Viorel avea o relatie extraconjugala cu o angajata a unui cazinou din Timisoara.

 

author avatar
National
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger