AcasăSPORTMoldovan: „Am in spate oameni dispusi sa bage bani multi in Rapid”

Moldovan: „Am in spate oameni dispusi sa bage bani multi in Rapid”

Viorel Moldovan a ajuns secund la nationala dupa ce a antrenat Rapidul

Antrenorul Viorel Moldovan, care negociaza preluarea pachetului majoritar de actiuni al FC Rapid, a declarat, ieri, ca va fi greu sa se bazeze doar pe potenta sa financiara pentru a tine gruparea giulesteana, dar a mentionat ca are in spate oameni de afaceri dispusi sa investeasca sume importante.

Viorel Moldovan vrea sa salveze Rapidul de la faliment

„Eu am o anumita potenta financiara. Dar e greu sa ma bazez pe ceea ce am eu cand vorbim despre nevoile unui club ca Rapid. Rapid necesita foarte multi bani, necesita o implicare totala din punct de vedere financiar. Dar am in spatele meu oameni potenti, oameni capabili sa cladeasca un club puternic”, a spus Moldovan. Tehnicianul a recunoscut ca la inceputul negocierilor cu Adrian Zamfir, actualul actionar majoritar, credea ca tranzactia va fi mai usor de realizat, insa a explicat ca lucrurile sunt putin mai complicate si pentru ca el insista sa se realizeze un audit financiar: „Nu e usor sa preiei un club, mai ales Rapidul, care se afla intr-o situatie destul de delicata. Suntem pe un drum bun. Cautam solutii, avocatii studiaza actele atat din punct de vedere juridic, cat si din punct de vedere financiar. Vom vedea ce se va intampla, unde vom ajunge. Eu credeam ca este mai usor, dar nu e chiar asa. Insa se fac eforturi. Sunt in legatura permanenta cu actualul actionar, cautam solutii impreuna cu avocatii si sper ca in scurt timp, desi e chiar foarte scurt timpul pana la 28 martie, sa gasim anumite solutii. Insa cred eu ca aceste negocieri se vor mai lungi pentru ca este vorba si de un audit pe care eu mi-l doresc foarte mult”.
In varsta de 41 de ani, Viorel Moldovan ar putea deveni primul actionar majoritar al unui club din Romania care a activat atat ca jucator, cat si ca antrenor la aceeasi grupare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger