AcasăSPORTMolde – Steaua, ramane cum am stabilit!

Molde – Steaua, ramane cum am stabilit!

Antrenorul Solskjaer nu alearga dupa doi iepuri

Ole Gunnar Solskjaer este sigur: meciurile din campionat sunt mai importante decat jocurile din Europa League. Si la partida de sambata, cu Tromso (scor 1-1), tehnicianul lui Molde a introdus cea mai buna echipa, urmand ca in duelul cu Steaua sa utilizeze din nou rezervele.

Antrenorul Solskjaer nu alearga dupa doi iepuri

Steaua se poate considera calificata in primavara europeana, formatia lui Reghecampf fiind lider in grupa, cu 7 puncte din trei partide.

Atacantul lui Molde, Breget (spatele), a jucat 68 de minute la Tromso

Un rezultat pozitiv, joi, in Norvegia, va consfinti prezenta in urmatorul act, asta cu atat mai mult cu cat Molde este in continuare focusata pe campionatul intern, vizand titlul in Tippeligaen, al doilea din istoria clubului, dupa cel din 2011.

Sambata, in confruntarea de pe „Alfheim Stadion” din Tromso, antrenorul Solskjaer a folosit „11”-le de baza, asa ca joi, in fata Stelei, fostul atacant de la Manchester United va miza din nou trupa de rezerve. Asta, cu atat mai mult cu cat duminica, 11 noiembrie, Molde infrunta acasa pe Honefoss, iar distanta fata de rivala la titlu Rosenborg trebuie mentinuta. „Mai avem inca doua meciuri acasa si daca le castigam vom deveni campioni. Deci totul depinde de noi si nu avem nevoie de ajutorul altor echipe”, a declarat Solskjaer, precizand practic obiectivul principal al echipei sale in acest an.

author avatar
Sebastian Stan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger