AcasăSPORTModric, cel mai bun sportiv din lume. Halep e pe locul trei

Modric, cel mai bun sportiv din lume. Halep e pe locul trei

Croatul  Luka Modric, mijlocasul echipei Real Madrid, a primit la Zagreb, trofeul rezervat celui mai bun sportiv al lumii in 2018, oferit de Asociatia Internationala a Presei Sportive (AIPS). Simona Halep s-a clasat pe locul al treilea la feminin, dupa gimnasta americana Simone Biles si schioarea ceha Ester Ledecka.

„Multumesc tuturor celor care au votat in favoarea mea. Este o onoare exceptionala sa primesc o astfel de recunoastere speciala. Ma simt cu adevarat fericit”, a spus castigatorul ultimului Balon de Aur, dupa ce a primit trofeul din mainile secretarului general al AIPS, Jura Ozmec. O victorie supriza pentru capitanul nationalei Croatiei, care l-a devasat pe Novak Djokovic si pe Roger Federer, desi pe hirtie favorit era tenismenul sarb. Pe pozitia a patra s-a clasat  Kylian Mbappe, fiind urmat de Lewis Hamilton. Simone Biles, cvadrupla medaliata cu aur la Mondialele de gimnastica artistica de la Doha, desfasurate anul trecut, a ocupat prima pozitie la feminin, cu 427 puncte, urmata de Ester Ledecka, castigatoarea aurului olimpic atat la schi alpin cat si la snowboard (JO 2018), care a primit 335 puncte, devansand-o cu doar patru puncte pe Simona Halep (331 puncte).

author avatar
Andrei Coman
164 afisari

1 COMENTARIU

  1. Puteau sa bage si adevarati sportivi nu numai futbalisti. Ex Cristina Neagu cea mai buna handbalista din lume sau macar Ana Maria Branza multicampioana olimpica, multicampioana mondiala si multicampioana europeana la spada. Deci muschetarul Modrici nu are atatea medalii de ? ?????????????? Aur.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger