AcasăSPORTMM Stoica, transfer de la Jilava la Steaua

MM Stoica, transfer de la Jilava la Steaua

MM, liber sa revina in conducerea Stelei

Tribunalul Ilfov a decis, luni, eliberarea conditionata din inchisoare a lui Mihai Stoica, fost manager al clubului Steaua, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare primita in dosarul transferurilor in fotbal.

MM, liber sa revina in conducerea Stelei

Decizia este definitiva, iar magistratii au dispus „punerea de indata in libertate a condamnatului Stoica Mihai de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii”. Judecatoria Sectorului 4 a decis in luna ianuarie ca MM Stoica poate fi eliberat conditionat, dupa ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani si sase luni primita in dosarul transferurilor de jucatori, hotararea nefiind definitiva. Instanta a decis ca Stoica indeplineste conditiile pentru a fi eliberat conditionat, admitand astfel propunerea formulata de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat ca fostul manager al FC Steaua indeplineste fractia de pedeapsa care trebuie executata, a avut un comportament bun in penitenciar si a desfasurat mai multe activitati. Cel mai probabil, MM va reveni in fotbal la Steaua, acolo unde finantatorul Gigi Becali a anuntat ca este oricand binevenit.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat in 2014, alaturi de Stoica, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Cristi Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gica Popescu la trei ani, o luna si zece zile, si pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare. Intre timp, „Lordul” Padureanu, Copos, Popescu si Netoiu au fost eliberati conditionat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger