AcasăSPORTMM Stoica si Copos raman inchisi cu regim inchis!

MM Stoica si Copos raman inchisi cu regim inchis!

Mihai Stoica si George Copos, condamnati in dosarul transferurilor de jucatori, au cerut, ieri, Judecatoriei Sectorului 5 sa le schimbe regimul de executare a pedepselor din inchis intr-unul mai bland. Instanta le-a respins pe loc solicitarea!

Copos si MM se jura ca nu mai fura, daca vor fi lasati sa munceasca in libertate

Cei doi nu au fost adusi la Judecatoria Sectorului 5, fiind reprezentati in fata instantei de avocati. In cazul lui Copos, aparatorul Viorel Ros a spus instantei ca trebuie sa se tina cont de varsta fostului patron de la Rapid, de problemele de sanatate, dar si de faptul ca omul de afaceri a oferit de-a lungul timpului mai multe locuri de munca: „Va rog sa tineti seama de varsta si de faptul ca are probleme de sanatate. S-a integrat in sistemul penitenciar si acest lucru se afirma si in raportul de la Penitenciarul Rahova.

Mihai Stoica

(…) Pedeapsa trebuie sa fie pedeapsa, nu supliciu”. In ceea ce-l priveste pe Mihai Stoica, avocatul acestuia a invocat faptul ca decizia ca fostul manager al echipei Steaua sa execute pedeapsa in regim inchis este nelegala, pentru ca nu au fost aratate toate criteriile care au dus la stabilirea regimului: „In loc sa-l ajute sa-i modifice caracterul in mod pozitiv, faptul ca sta degeaba nu-l va ajuta, ci munca o va face. (…) Inca din prima zi a cerut sa munceasca si tineti cont de faptul ca are o conduita ireprosabila. Lasarea lui la munca nu ar crea probleme, asta l-ar ajuta sa se reintegreze”. Instanta Judecatoriei Sectorului 5 a ascultat pledoariile, iar la final a decis: Copos si MM raman in inchisoare, cu regim inchis de detentie!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger