AcasăSPORTMM Stoica s-a spart la ancheta

MM Stoica s-a spart la ancheta

Mihai Stoica n-a rezistat presiunilor din timpul anchetei

„Dosarul transferurilor” a fost inchis in luna martie, o data cu condamnarea a opt persoane din fotbalul romanesc, dar urmarile continua sa produca valuri.

Mihai Stoica n-a rezistat presiunilor din timpul anchetei

Ultima reactie pe acest subiect a avut-o chiar Doru Tulus, procuror DNA, care a vorbit despre acest caz la Prima Tv. Personaj extrem de cunoscut in fotbal, Tulus sustine ca singurul inculpat din „Dosarul transferurilor” care a recunoscut infractiunea ce i-a fost imputata este Mihai Stoica. Cu alte cuvinte, MM s-a spart la ancheta, vrea sa zica agentul Directiei Nationale Anticoruptie! „(n.n. – Mihai Stoica) a recunoscut tot ce s-a intamplat in fata ofiterului de politie judiciara care instrumenta cazul. Pus in fata dovezilor, cu traseul banilor, cu faptul ca unul dintre inculpati a scos intr-o zi 4 milioane de euro de la o banca, Mihai Stoica a cedat si a recunoscut toate acuzatiile”, afirma Doru Tulus. Totusi, in derularea ulterioara a anchetei, MM „si-a retractat declaratiile, continuind sa pledeze nevinovat”.
Toti cei opt inculpati din acest dosar au fost condamnati definitiv si irevocabil, cu executare, de Curtea de Apel Bucuresti, dupa cum urmeaza: MM Stoica a primit trei ani si sase luni, Cristi Borcea – sase ani si patru luni, Ioan Becali – sase ani si patru luni, Victor Becali – patru ani si opt luni, Jean Padureanu – trei ani si patru luni, Gica Popescu – trei ani, o luna si 10 zile, Gigi Netoiu – trei ani si patru luni, George Copos – trei ani si opt luni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
768 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger