AcasăSPORTMM Stoica raspunde in cazul "Raducioiu": "Tampeniile alea le scrie un idiot!"

MM Stoica raspunde in cazul „Raducioiu”: „Tampeniile alea le scrie un idiot!”

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a vorbit la Dolce Sport despre succesul formatiei antrenate de Laurentiu Reghecampf la Piatra Neamt, 4-3 cu Ceahlaul.

MM Stoica a acuzat terenul prost si incarcatura emotionala acumulata dupa meciul cu Chelsea, dar a precizat ca intreaga conducere este multumita de rezultat si joc.

De asemenea, MM spera ca Steaua sa-si continue parcursul din Europa League si dupa returul de joi, cu Chelsea, desi „am inteles ca londonezii au facut un meci senzational la Manchester, cel putin in repriza a doua”.

Managerul Stelei a comentat si presupusele afirmatii rautacioase ale unor fosti mari fotbalisti precum Lita Dumitru („Reghecampf va demisiona in vara!”) sau Florin Raducioiu („Este clar ca fotbalistii vor sa-l curete pe Benitez si n-au chef sa joace. E pe fata!”).

„Incercari disperate ale lui Lita Dumitru sa iasa in evidenta. Este pacat ca nu intelege sa taca din gura. Ce sa va spun… S-ar putea sa fac si eu o greseala, m-a facut Reghe atent acum. Lita nu a zis asa ceva. Au vorbit si nu a zis asa ceva. Asa ca uite, ma apuc sa vorbesc prostii pe un subiect inventat. Dupa cum si subiectul Raducioiu este inventat. Raducioiu nu are cont pe Facebook si nu scrie tampeniile alea. Tampeniile alea le scrie un idiot care i-a facut un cont fals lui Raducioiu. Chiar daca e dinamovist, Raducioiu nu a vorbit niciodata de rau despre Steaua”, a fost raspunsul lui Mihai Stoica.

author avatar
Cristi Ionita
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger