AcasăSPORTMM Stoica: Ne batem intr-o grupa de Liga Campionilor

MM Stoica: Ne batem intr-o grupa de Liga Campionilor

MM Stoica accepta cel mai greu condamnarea la inchisoare (foto: ofsaid.ro)

MM Stoica, managerul general al FC Steaua, a anuntat ca echipa sa va evolua intr-o grupa de Liga Campionilor, doua adversare provenind din acea competitie.

 

(foto: ofsaid.ro)

Managerul general al clubului Steaua Bucuresti, MM Stoica, este de parere ca grupa din care face parte echipa sa este de fapt una de Liga Campionilor, motivand ca doua dintre adversare, Molde si FC Copenhaga, provind din aceasta competitie.

„Vedem in decembrie daca e buna tragerea. Ne batem cu sanse reale intr-o grupa de Liga Campionilor intr-o grupa de Liga Europa. Era important ce echipe vin din urna a doua si a patra. E ghinion teribil ca am tras Molde.  Laurentiu Reghecampf ii cunoaste foarte bine pe Stuttgart. Nu stiu daca e mai slab decat Stutgarttul care a jucat cu Urziceni. Copenhaga e o echipa foarte bine organizata. E o grupa echilibrata. Eu cred ca in lupta pentru cele doua locuri sunt 4 echipe. Nu e o favorita certa. Molde i-a spulberat pe Heerenveen, Heerenveen a spulberat Rapid. Depinde de multi factori. Suntem increzatori. Si noi suntem o echipa cu experienta in cupele europene”, a declarat MM Stoica la Digi Sport.

Acesta nu a uitat sa ii intepe pe dinamovisti, despre care a declarat ca nu au fost in stare „sa umple stadionul” in meciul cu Barcelona.

„Sunt convins ca vom juca cu Arena Nationala plina. Dinamo a adus Barcelona si n-a reusit sa umple stadionul, daca Steaua aducea Levante umplea stadionul. Steaua e altceva. Indiferent pe cine aduce umple stadionul. Si stadionul va fi plin la toate meciurile. Suporterii nostri vin sa vada Steaua, nu pe oponentii nostri”, a mai spus MM Stoica.

In urma extragerii de vineri Steaua Bucuresti a picat in grupa E a Europa League, alaturi de VfB Stuttgart, echipa din Germania, FC Copenhaga, din Danemarca, si Molde, din Norvegia.

author avatar
Ionut Zgimbau
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger