AcasăSPORTMM Stoica, la vanatoare de antrenori pentru Steaua

MM Stoica, la vanatoare de antrenori pentru Steaua

Soarta lui Ronny Levy s-a decis la cateva minute dupa incheierea derby-ului Dinamo – Rapid. Patronul „ros-albastrilor” i-a ordonat „supermanagerului” sa caute un staff nou.

Ronny Levy pare fara solutii in fata problemelor Stelei

„Ba, rapidistii au jucat in 10 si cu portarul lovit si tot n-au luat gol de la Dinamo. Noi, am facut repede 1-0 si-am pierdut meciul pana la pauza. Sa nu mai aud scuze, vreau alt antrenor!”. Mesajul ii apartine lui Gigi Becali, iar destinatar a fost Mihai Stoica. Primul pas al rupturii de Ronny Levy a fost facut imediat dupa rusinea de la Ploiesti de Helmuth Duckadam.

Presedintele Stelei s-a erijat in portavocea nemultumirii patronului: „Steaua are un joc incalcit, nu marcheaza, desi a transferat numerosi atacanti. Daca nu vom castiga cu Sportul si cu Sanatatea Cluj, vom ajunge acolo unde toata lumea se gandeste. Oricum, Levy a primit mai multa incredere decat ceilalti antrenori care au fost la Steaua”. Colac peste pupaza, la conferinta de presa, israelianul n-a gasit altceva mai bun de vorbit decat sa se lamenteze: „Cred ca mai avem nevoie de jucatori. Steaua n-a mai luat titlul de cinci ani si se pare ca nu este pregatita nici in acest sezon”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger