AcasăSPORTMM Stoica iubeste cainii, dar pe cei maximum roscati!

MM Stoica iubeste cainii, dar pe cei maximum roscati!

Chelsea, MM si piscina

In afara de o nevasta in banca ei si o fiica superba, fostul manager general al Stelei are acasa doi caini. Unul de rasa, altul maidanez.

Chelsea, MM si piscina

Primul, este un superb exemplar „Ciobanesc de Berna”, care poarta numele gruparii de pe „Stamford Bridge”, adica „Chelsea”, fara FC. Pe cel de-al doilea l-a cules de pe drumuri. Il cheama „Toto” si a fost botezat de catre cel mai cool sports broadcaster de la Digi dupa Salvatore „Toto” Schillaci, atacantul care a facut furori la nationala Italiei in timpul Coppei del Mondo ’90. Ca orice somer din fotbalul romanesc, care se plictiseste pe banii lui Zoltan Teszari, MM-ul si-a etalat patrupedele pe pagina de Facebook, fostul oficial al Stelei fiind mandru de amandoi caini. Asta, desi despre „Toto” afirma ca n-ar fi prea cuminte, in sensul ca latra ca fraieru’ si, la un moment dat, s-ar putea gasi un nasol sa-i stinga tigara pe frunte, precum a patit stapanul, candva, la un meci Urziceni – Dinamo.

Cainele Toto e roscat si foarte bine!

Zilele trecute, intrebat de un tovaras de Facebook daca „iubesti cainii?”, MM Stoica pur si simplu s-a blocat, uluit ca respectivul n-a citit sau n-a priceput nimic din hapciupaliticul interviu din „Evenimentul zilei”, in care el declarase, negru pe alb, ca detesta matele. Numai ca prietenul a insistat: „Sper ca si pe aia rosii?”, remarca usor acida la care MM – antidinamovist convins – n-avea cum sa nu reactioneze, cu atat mai mult cu cat visul lui este sa se intoarca la Steaua si sa-i dea afara pe toti. Drept pentru care, Mihai a parat cu subinteles: „Maximum roscati :)))”. Superb!

author avatar
Mihai Koblenko
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger