AcasăSPORTMM Stoica isi cauta maseuza. "Oferim detalii in privat"

MM Stoica isi cauta maseuza. „Oferim detalii in privat”

Managerul stelist a anuntat ca ar avea nevoie de o maseuza. Fara sa dea foarte multe detalii despre cele doua persoane care ar urma sa beneficieze de pe urma priceperii acesteia, MM Stoica s-a rezumat la a da adresa la care este asteptata femeia care trebuie sa aiba atat atestat, cat si experienta.

Si daca multi suporteri s-au gandit ca ar fi vorba de o maseuza care sa ii ajute pe jucatorii ros-albatri sa se relaxeze inainte si dupa meciurile importante, de genul Supercupei de miercuri seara, lucrurile nu stau deloc asa. Managerul stelist a fost destul de misterios cand a fost vorba de beneficiarii serviciilor de masaj. A precizat doar ca e vorba de doua persoane, care ar urma sa se aleaga cu un abdomen „ca la carte”.

Si cum angajata ar urma sa se prezinte la o adresa din zona Casin, cunoscut fiind faptul ca acolo locuieste directorul stelist, multi s-au grabit sa inteleaga ca e MM Stoica isi cauta maseuza pentru el si o persoana din familie.  „Cautam maseuza cu atestat si experienta pt 3 sedinte saptamanale (2 persoane) in zona Manastirea Casin. Ne intereseaza masaj sportiv si de remodelare in zona abdominala. Avem masa de masaj si uleiuri. Asteptam si oferim detalii in privat”, suna mesajul postat in urma cu scurt timp de catre managerul stelist, pe contul sau de Facebook.

Reactiile amicilor virtuali ai directorului sportiv din Ghencea nu au intarziat sa apara, dupa cum era de asteptat. Cel mai probabil si ofertele au inceput sa curga, dar fiind vorba de raspunsuri in privat, cum suna anuntul, nimeni nu poate sa stie. „Maseur nu ?”, se intreaba unul dintre cei care au vazut mesajul pe contul lui MM Stoica.  „Chiar e nevoie sa dai mesaj pe facebook pentru asa ceva”, suna un alt comentariu, in timp ce un alt suporter stelist e convins de un lucru: „Toate fetele ar vrea sa ii maseze pe fotbalisti”.

author avatar
eNational
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger