AcasăSPORTMM Stoica il vede pe Chivu in 11-le Romaniei all time

MM Stoica il vede pe Chivu in 11-le Romaniei all time

MM Stoica si-a manifestat suportul fata de fundas

Fostul manager general al Stelei a realizat echipa ideala a Romaniei din toate timpurile. In primul „11” figureaza fundasul lui Inter Milano, iar in lotul largit si Adrian Mutu.

MM Stoica si-a manifestat suportul fata de fundas

Cristi Chivu este singurul jucator aflat inca in activitate care face parte din 11-le ideal creionat de MM Stoica pe pagina sa de Facebook. Fotbalistul lui Inter Milano este vazut drept cel mai bun fundas stanga roman din istorie. Echipa ideala facuta de Stoica ii cuprinde pe Vasile Iordache – Dan Petrescu, Iovan, Belodedici, Chivu – Gica Popescu, Boloni – Balaci, Dobrin, Hagi – Dumitrache. La rezerve apare un alt jucator care nu s-a retras, Adrian Mutu. Acesta sta langa Stelea, Stefanescu, Sabau, Iordanescu, Lacatus si Marcel Raducanu.

Chivu trebuie sa puna umarul la revitalizarea lui Inter

Altfel, Cristi Chivu a fost titular in Inter – Udinese, 0-1, din etapa a 13-a a campionatului italian. Fostul capitan al nationalei nu a reusit sa evite inca un esec al interistilor si a fost inlocuit, in minutul 80. La oaspeti, Gabi Torje a evoluat 62 de minute. Daca Udinese se bate de la egal la egal cu Milan si Juventus, pentru Lo Scudetto, Inter are emotii in zona fierbinte a clasamentului.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger