AcasăSPORTMM Stoica ii linisteste pe suporteri: Becali a fost condamnat, nu Steaua!

MM Stoica ii linisteste pe suporteri: Becali a fost condamnat, nu Steaua!

Managerul Mihai Stoica a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la resedinta lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, ca dosarul „Valiza” putea fi redeschis pe linie sportiva doar daca finantatorul campioanei ar fi fost achitat de ICCJ.

Mihai Stoica alearga dupa grupele Ligii Campionilor

„Pentru a pune capat acestor speculatii din ultima vreme: Cazul a fost judecat si solutionat prin hotarare definitiva si irevocabila de instantele sportive, iar repunerea pe rol putea opera in functie de hotararea judecatoreasca a Inaltei Curti doar in cazul in care ar fi fost favorabila lui George Becali”, a afirmat Mihai Stoica, sfidand orice logica. De parca latifundiarul n-ar fi actionat in cazul „Valiza” in interesul clubului Steaua, MM incearca sa convinga opinia publica de faptul ca „sentinta data de Inalta Curte este de condamnare a lui Gigi Becali, nu a Stelei. Fapta penala nu s-a extins la persoana juridica FC Steaua. Banii nu erau ai Stelei, ci erau ai lui Gigi Becali”.

In alta ordine de idei, Mihai Stoica a mentionat ca jucatorii stelisti si-au primit salariile, neachitate pe ultimele luni: „Suporterii Stelei sa stea linistiti, pentru ca am sa le dau o prima veste foarte buna si anume ca astazi au fost achitate drepturile salariale ale jucatorilor, ei sunt platiti la zi. Steaua nu sufera deloc in momentul de fata, nu are datorii, iar activitatea se va desfasura normal”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger