AcasăSPORTMM Stoica, expert in nanism

MM Stoica, expert in nanism

Exmatriculat din fotbalul romanesc, fostul manager general al Stelei este destul de activ pe reteaua de socializare Facebook. Ultimele dezbateri cu prietenii s-au axat pe marginea fotbalistilor cu insuficienta in crestere.

Stoica nu poate sta fara fotbal si fara fotbalisti

MM Stoica a fost intrebat de „sanatatea” atacantului de buzunar Elton Jose Xavier Gomes (1,58 m si 25 de ani), fotbalist pentru care Steaua a platit, in 2007, suma de 1,3 milioane de euro. Brazilianul evolueaza acum in Arabia Saudita, la Al Fateh, si tine legatura – tot prin Facebook – cu descoperitorul sau.

Elton Jose Xavier Gomes

„Stoica MM! Esti cel mai bun! Sint foarte fericit sa vorbesc cu tine! Sper sa ne intilnim cit de curind sa te imbratisez. Esti o persoana speciala pentru mine!”, i-a transmis Elton fostului oficial stelist. Dupa ce i-a raspuns brazilianului, Mihai Stoica – atins de subiect – a inceput sa dialogheze cu fanii de pe Facebook (4.888 la numar) referitor la jucatorii cu inaltime deficitara.

Maximiliano Moralez

In afara lui Elton, ex-stelistul a mai avut doi remarcati: argentinienii Messi (24 de ani, 1.69 m, FC Barcelona) si Maximiliano Moralez (24 de ani, 1.60 m, Atalanta). „Maxi Moralez are aceeasi inaltime cu Elton si este unul dintre cei mai buni jucatori din Serie A anul asta”, a notat Stoica, fiind „combatut” de un prieten: „Maxi Moralez e mai inalt, dar totusi hai sa nu il comparam pe Elton cu Moralez. E ca si cum ai compara Loganul cu Mercedes”. Remarca nu i-a picat bine celui mai somer om de fotbal din Romania: „Maxi are 159, Elton 158. Compar pe cine vreau cu cine vreau, mai ales ca i-am vazut jucand pe amandoi. Si nu la tv!”.

Lionel Messi

Despre superstarul Messi, MM spune ca s-a convins. E cel mai bun jucator din lume. „Messi e numarul 1 all-time, pana anul asta nu am gandit asa, dar nu pot nega evidenta”, a marturisit galateanul.

author avatar
Sebastian Stan
821 afisari

1 COMENTARIU

  1. MM este un oportunist un lingator de scuipat, adica un om fara cuvant, care a calcat pe cadavre ca sa ajunga acolo unde este !!! Urmaritii cariera siva veti convnge ca in Romanica noastra draga este posibil orisice !!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger