AcasăSPORTMM Stoica, dupa sentinta in "Dosarul transferurilor": Am aflat ca pana si...

MM Stoica, dupa sentinta in „Dosarul transferurilor”: Am aflat ca pana si in meciul vietii te pot dezavantaja arbitrii

MM Stoica accepta cel mai greu condamnarea la inchisoare (foto: ofsaid.ro)

Managerul stelist Mihai Stoica a comentat intr-o postare pe o retea de socializare sentinta anuntata in „Dosarul transferurilor”. Printre ironii si multumiri, MM Stoica a tinut sa spuna ca a fost „condamnat pentru o fapta care nu exista” si ca traieste cu speranta ca eroarea va fi indreptata, chiar daca „traieste in Romania”.

(foto: ofsaid.ro)

La cateva ore dupa ce a fost anuntata condamnarea sa la patru ani de inchisoare cu executare, in „Dosarul Transferurilor”, MM Stoica a folosit Facebook-ul pentru a-si spune punctul de vedere. „Azi (luni-n.r) am aflat ca pana si in meciul vietii te pot dezavantaja arbitrii. Din neatentie, din rea-vointa, asta vom afla curand, dar pentru mine nu conteaza la ora asta”, a scris Stoica.

Sensibilizat de „miile” de mesaje de incurajare primite, pentru care s-a declarat recunoscator, managerul din Ghencea nu i-a uitat nici pe cei care s-au grabit sa se bucure de sentinta anuntata de Curtea de Apel. „Conteaza ca am descoperit cat de slabi sunt cei care sarbatoresc decizia luata de o institutie care-si pierde zilnic credibilitatea. Nu va bucurati prea devreme, asa cum ati facut-o cand ati crezut ca Steaua 2012 mai poate fi oprita. Obisnuiti-va cu gandul ca va veti uita in sus spre noi mult timp de acum incolo! Nimeni si nimic nu ne mai poate sta in fata”, crede MM Stoica.

Citeste si: 40 de ani de puscarie si 10 milioane de euro confiscate in „Dosarul transferurilor”

author avatar
National
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger