AcasăSPORTMM Stoica, contre pe Facebook cu fanii Rapidului

MM Stoica, contre pe Facebook cu fanii Rapidului

(foto: botosaneni.ro)

MM Stoica, managerul FC Steaua Bucuresti, si-a continuat razboiul cu suporterii rapidisti, ironizandu-i pe acestia pentru costumatiile avute in timpul meciului.

(foto: botosaneni.ro)

Victoria ros-albastrilor in fata rapidistilor l-a incantat pe MM Stoica, managerul FC Steaua Bucuresti, care a tinut ca, prin intermediul contului sau de pe un site de socializare, sa comenteze costumatiile suporterilor rapidisti.

Mai exact, MM Stoica si-a cerut scuze pentru faptul ca dupa meci a declarat ca fanii visinii au fost imbracati in capoate, anuntand ca, in fapt, suporterii aveau furouri.

„Imi cer scuze ca am spus ca galeria celor de sub pod a venit in capoate la meci. Abia dupa ce am vazut inregistrarea meciului mi-am dat seama ca erau furouri. Bravo, fetelor, toate imbracate la fel, o adevarata echipa”, a scris MM Stoica pe contul sau de Facebook.

Raspunsurile suporterilor rapidisti nu au intarziat sa apara, acestia enuntand ca, prin declaratiile facute, managerul stelist a intrat in sfera penibilului.

” Domnule stoica deja esti penibil!”, a pus Mihai.

Nici faptul ca in ultimii ani Steaua nu a castigat vreun titlu nu a scapat atentiei suporterilor rapidisti, care au tinut sa il anunte pe MM Stoica de faptul ca au trecut sase ani de cand ros – albastrii nu au mai cucerit vreun titlu.

„Ai prins glas managerul care esti la fel de inalt in genunchi ca si-n picioare?….E normal dupa 6 ani in care ati luat doar o Cupa Romaniei, dupa 6 ani de plans in perna, dupa batut suporteri, circ si jigniri cu actualul patron la care-i mananci firmiturile din mana acum (apropos, ziceai ca mai bine te muti intr-o cutie de carton decat sa mai lucrezi cu Gigi Becali) sa explodati la o simpla victorie….. Esti cam obsedat de cifra asta, 24….. Probabil e varsta la care ai scapat de virginitate”, a scris Bogdan ca raspuns la textul postat de MM Stoica.

Steaua a castigat, luni, derby-ul cu Rapid, impunandu-se cu scorul de 1 – 0, gratie golului marcat de Bourceanu.

author avatar
Ionut Zgimbau
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger