AcasăSPORTMM Stoica: "Chipciu a fost odihnit pentru Trinidad-Tobago!"

MM Stoica: „Chipciu a fost odihnit pentru Trinidad-Tobago!”

Nemultumit de reactia selectionerului de dupa infrangerea cu Olanda, 0-4, Mihai Stoica, managerul Stelei, a avut un atac dur la adresa lui Victor Piturca.

MM s-a declarat mahnit de faptul ca Piti a pus esecul pe seama jucatorilor de la Steaua, „jucatorii Selei sunt obositi dupa cele 4 meciuri de Europa League”, fiind declaratia care l-a scos din minti pe oficialul trupei din Ghencea.

„Vrea cineva sa devina stand-up comedian si n-am aflat inca? Inca mai sper ca declaratia aia sa fi fost o gluma” a fost raspunsul lui MM Stoica.

Managerul Stelei si-a laudat jucatorii, precizand ca „Chiriches si Gardos sunt fundasi centrali, cu toate astea au incercat sa faca superioritate urcand de cate ori au avut posibilitatea, Bourceanu si Pintilii au alergat non-stop (e adevarat, mult mai aproape de poarta proprie decat sunt obisnuiti la Steaua), Popa a fost singurul jucator cu care am ajuns la poarta cealalta, iar Tanase, a carui lipsa de forma sportiva era mai evidenta decat noua freza a lui Stancu, a avut doua meciuri pauza in campionat. Chipciu, din cate-mi dau seama, a fost odihnit pt meciul cu Trinidad-Tobago din 4 iunie. De Latovlevici nu mai zic nimic, am obosit”.

author avatar
Cristi Ionita
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger