AcasăSPORTMM Stoica: "Cand vorbeste, Porumboiu trebuie sa dea jos «Rapirea din Serai»...

MM Stoica: „Cand vorbeste, Porumboiu trebuie sa dea jos «Rapirea din Serai» de pe perete!”

Mihai Stoica vrea arbitri straini si la meciurile amicale

Managerul Stelei a lansat luni seara un atacat virulent la adresa arbitrajului de la meciul FC Vaslui – CS Severin, scor 2-1, acuzandu-l pe centralul Catalin Botas ca a favorizat grosolan echipa moldovenilor atunci cand a validand golul victoriei gazdelor, marcat de N’Doye in minutul 90+2 . In replica, Adrian Porumboiu i-a adus aminte lui MM ca n-are caracter.

Mihai Stoica vrea arbitri straini si la meciurile amicale

Managerul general din Ghencea critica modul in care FC Vaslui s-a impus luni seara in ultima partida a etapei a 8-a. MM Stoica insinueaza ca moldovenii au facut japca in confruntarea cu CS Severin, duel decis de un gol marcat de Ousmane N’Doye, in minutul 90+2, la capatul unei faze controversate.

Golul marcat de N’Doye in minutul 92 a strarnit furia managerului Stelei

„Ce a putut sa faca in aceasta seara la Vaslui un tanar si distins arbitru, Catalin Botas, n-am mai vazut de 20 de ani, de cand se transmiteau meciurile doar la radio. Zeci de decizii care au dezavantajat Severinul, doua puncte adaugate de Botas Vasluiului in prelungiri, dupa ce N’Doye impinge evident si-si dezechilibreaza adversarul”, a scris oficialul Stelei pe pagina sa de Facebook. Replica din partea contracandidatei la titlu a venit ieri. „Ar trebui sa se uite inapoi cu doua saptamani, nu cu 20 de ani, si o sa vada cum Steaua a cistigat, printr-un gol marcat din ofsaid, meciul cu Otelul. Acest MM Stoica spune ca nu a mai vazut asa ceva? E normal. Mintea lui a ramas impotmolita undeva intr-o cutie de carton”, a fost replica taioasa a lui Adrian Porumboiu. Finantatorul Vasluiului se refera la caracterul omului Mihai Stoica, personaj care, in 2009, declara ca: „mai bine ajung sa traiesc intr-o cutie de carton decat sa ma intorc la Steaua sa lucrez cu Gigi Becali”. Stoica nu se lasa. Ieri seara a venit cu un update: „Cand vorbeste, Porumboiu trebuie sa dea jos «Rapirea din Serai» de pe perete, el a ramas la nivelul ala. Treaba cu acea cutie de carton e o gluma intre mine si Gigi, glumele pe care Porumboiu nu le poate intelege. Balegarul nu poate fi ascuns, el miroase puternic, pe mine ma ustura ochii. Porumboiu sa nu se puna cu mine!”, a spus Mihai Stoica. Steaua si FC Vaslui sunt doua dintre echipele din Liga 1 care aspira la titlul in Liga 1. Formatia lui Reghecampf este pe primul loc, iar vasluienii la 4 puncte distanta.

author avatar
Sebastian Stan
428 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger