AcasăRecomandariMM Stoica are vila langa Arcul de Triumf, iar ANAF ii executa...

MM Stoica are vila langa Arcul de Triumf, iar ANAF ii executa o cocioaba de chirpici

Condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, Mihai Stoica inca nu si-a incheiat toate socotelile cu statul roman, care urmareste sa-si recupereze prejudiciul creat de managerul Stelei.

MM Stoica, deloc impresionat de actiunea Fiscului indreptata impotriva sa

MM Stoica are un an de cand s-a instalat la Penitenciarul Rahova si spera ca in toamna va putea cere eliberarea conditionata. Pana atunci, oficialul campioanei primeste vesti proaste de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Pe 1 aprilie, ANAF va scoate la licitatie (ora 13.00) una dintre casele detinute de „locotenentul” lui Gigi Becali. Culmea, desi MM locuieste in Bucuresti intr-o superba vila, in apropierea Arcului de Triumf, Fiscul a ales sa-i execute o cocioaba de chirpici! Licitatia pentru casa din satul Sivita (judetul Galati) va porni de la suma de 121.787 de lei, iar pretul va scadea cu 25% daca la prima strigare nimeni nu se va arata interesat sa o cumpere.
Ca sa starneasca interesul pentru aceasta licitatie, ANAF face si o scurta descriere a proprietatii detinute de MM Stoica: „Imobil compus din curte si gradina, in suprafata totala de 2760 mp, si casa de locuit edificata pe acest teren, in suprafata totala construita de 59 mp, construita din paianta, acoperita cu tabla si formata din doua camere, o bucatarie, doua holuri si o magazie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger