AcasăSPORTMM Stoica, aproape de a fi eliberat din inchisoare

MM Stoica, aproape de a fi eliberat din inchisoare

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, are mari sanse sa fie pus in libertate pentru o zi, in care isi poate vedea rudele.

Condamnat in Dosarul Transferurilor, MM Stoica isi efectueaza pedeapsa la Penitenciarul Rahova si va depune, zilele acestea, o cerere de eliberare pentru 24 de ore.

In curand se implinesc sase luni din momentul in care Stoica a fost incarcerat, astfel ca fostul manager al Stelei are dreptul sa ceara o permisie de o zi.

Conform fanatik.ro, apropiatii lui MM Stoica sunt convinsi ca solicitarea acestuia va fi aprobata, mai ales ca MM Stoica a avut o atitudine normala dupa gratii si nu a fost penalizat in vreun fel.

Apropiatii lui MM Stoica se bazeaza si pe faptul ca Gigi Netoiu, un alt condamnat din Dosarul Transferurilor, a primit, deja, o permisie de 24 de ore si si-a vazut rudele la sfarsitul saptamanii trecute.

Si Gigi Becali a primit o permisie de 24 de ore, dar afaceristul a incalcat mai multe reguli ale eliberarii temporare, iar la intoarcerea in penitenciar a fost sanctionat de catre conducerea de la Poarta Alba. Acesta este si unul dintre motivele pentru care Becali a decis sa dea in judecata conducerea Penitenciarului Poarta Alba.

author avatar
Cristi Ionita
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger