AcasăSPORTMM Stoica: "Am castigat cu sansa"

MM Stoica: „Am castigat cu sansa”

Dupa victoria cu „U”Cluj (scor 2-1), managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca echipa sa a castigat cu sansa.

„Am castigat cu sansa acest meci, chiar daca am avut 2-0 la un moment dat. Am jucat împortiva unei contracandidate. Aceste trei puncte sunt extrem de importante, ne mutam de pe un stadion pe altul, nu este confortabil. Consider Universitarea Cluj o contracandidata, o echipa care poate sa termine pe un loc calificant de cupe europene. E prematur sa spunem ca va fi o lupta între Steaua si Dinamo, nici nu s-a terminat etapa a treia. Cred ca acest campionat va fi mai echilibrfat decat cel trecut”, a declarat Stoica.

Oficialul stelist a multumit conducatorilor CFR Cluj pentru ca le-a permis sa evolueze pe arena Dr. Constantin Radulescu în prima mansa a play-off-ului Ligii Europa cu TSKA Sofia. „Vreau sa multumesc pentru ca la solicitatrea noastra cei de la CFR au raspuns afirmativ, s-au comportat ca niste campioni si chiar daca au fost animozitati în trecut, au ales sa ne ajute si sa ofere o bucurie iubitorilor fotbalului din Ardeal. Pentru noi nu va fi usor, dar sunt foarte convins ca jucatorii vor aborda dubla cu sofiotii cu o atitudine demna de oameni care vor sa nu strice recordul Stelei, este o mostenire grea, sapte calificari consecutive în grupele cupelor europene”, a subliniat Stoica.

author avatar
National
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger