AcasăSPORTMM si Reghe au tratat la Iasi transferul lui Maxim

MM si Reghe au tratat la Iasi transferul lui Maxim

Steaua il vrea pe Maxim, dar gorjenii cer 1 milion de euro

Desi vor intalni Pandurii abia in etapa 12, Laurentiu Reghecampf, Mihai Stoica si Valeriu Argaseala a tinut sa fie prezenti duminica seara la Iasi, pentru a vedea „minunea” lui Grig.

Steaua il vrea pe Maxim, dar gorjenii cer 1 milion de euro

Pandurii Tg.Jiu, performera acestui debut de sezon in Liga 1, pare cel mai de temut adversar pentru Steaua. Asa se explica poate si faptul ca toata conducerea din Ghencea a venit duminica seara sa vada live formatia antrenata de Petre Grigoras, in victoria pe care gorjenii au obtinut-o la Iasi,  impotriva lui CSMS.

Sefii Stelei si Condescu, afaceri la Iasi

Steaua se afla oricum in capitala Moldovei, pregatind duelul de aseara cu FC Vaslui, dar sefii au dorit sa vada ce minuni mai fac oltenii lui Grig. Reghecampf, Stoica si Argaseala au luat loc la tribuna oficiala, chiar langa presedintele gorjenilor, Marin Condescu.

Cei patru au schimbat impresii pe tot parcursul partidei, principalul subiect fiind transferul mijlocasului Alexandru Maxim. Cu cateva minute inainte ca Nistor sa marcheze golul victoriei pentru Pandurii, delegatia stelista a parasit fericita arena „Emil Alexandrescu”, abia pe drumul catre hotel afland ca Pandurii a revenit pe primul loc.

author avatar
Sebastian Stan
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger