AcasăSPORTMM pariaza ca Maccabi nu bate in Cipru!

MM pariaza ca Maccabi nu bate in Cipru!

Indiferent de ce cred unii, drogul lui MM este fotbalul

Dupa ce a desfiintat actuala conducere tehnica si administrativa a Stelei, Mihai Stoica anunta ca are curajul sa parieze ca Maccabi Haifa nu va castiga diseara in Cipru.

Indiferent de ce cred unii, drogul lui MM este fotbalul

Steaua a plecat ieri spre Germania, fara Florin Costea (suspendat), Tibi Balan (fara drept de joc in Europa) si Tatu (accidentat). Directorulul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, a primit „rosu” din partea lui Gigi Becali sa mai comenteze elucubratiile lui Mihai Stoica, oficialul stelist dribland, ieri, subiectul „MM”. „Nu vreau sa comentez! Vreau sa incep ziua asta frumos. Ne risipim energiile daca raspundem inaintea acestui joc foarte important”, a mentionat Raducan. In tot acest timp, avand timp berechet, MM s-a ocupat de contul personal de Facebook, postand un prim mesaj de incurajare pentru fosta sa echipa: „Am curaj sa pariez ca Maccabi nu invinge AEK Larnaca!” Stoica stimuleaza Steaua prin ricoseu, tinand cont de faptul ca trupa lui Ilie Stan se poate califica in „primavara europeana” daca Maccabi nu castiga in Cipru, „ros-albastrii” scot macar un punct in Germania, apoi bat pe AEK Larnaca, iar Schalke nu pierde in ultima etapa, la Haifa.

Amasha ar putea sa-i strice pariul lui Stoica

In cazul in care vor pleca invinsi de la Gelsenkirchen, romanii trebuie sa castige cu AEK si sa spere ca Schalke se va impune in deplasarea de la Haifa.

author avatar
Sebastian Stan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger