AcasăSPORTMiza uriasa pentru super-meciul Froch - Kessler! Cine pierde, se retrage

Miza uriasa pentru super-meciul Froch – Kessler! Cine pierde, se retrage

Unul dintre cele mai asteptate meciuri de box din 2013 se va disputa pe 25 mai, la Londra, intre britanicul Carl Froch si danezul Mikkel Kessler.

Pe langa suma consistenta pusa la bataie, confruntarea dintre cei doi mari rivali are si o miza extrem de importanta din punct de vedere moral.

Ambii luptatori au anuntat ca sunt dispusi ca, in cazul in care pierd de o maniera categorica, sa se retraga din activitate.

Tonul l-a dat danezul, care a precizat ca: „Daca pierd, renunt. Daca pierd clar, voi disparea din peisaj. Dar nu cred ca se pune problema unei infrangeri. Sunt gata sa ma bat pana la capat”.

Raspunsul lui Froch a venit prompt, britanicul anuntand, pe contul sau de twitter, ca „nu concep ca Mikkel sa ma bata in fata propriilor mei fani. Daca se intampla asa ceva nu va exista decat o varianta pentru mine si anume retragerea din activitate”.

Froch (36 de ani) si Kessler (34 de ani) sunt doi dintre cei mai cunoscuti pugilisti de la clasa supermijlocie. Englezul are 30 de victorii (22 obtinute prin knock-out) si doua infrangeri. Danezul are 46 de victorii (35 obtinute prin knock-out) si doua infrangeri.

Cei doi boxeri s-au mai intalnit in aprilie 2010, la Herning (Danemarca), iar Kessler s-a impus la decizie.

De data aceasta, cei doi se bat pentru o unificare de centuri. Froch pune in joc centura IBF, iar Kessler centura WBA.

author avatar
Cristi Ionita
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger