AcasăSPORTMiza galei cu Jean Pascal: Bute se bate pe doua milioane de...

Miza galei cu Jean Pascal: Bute se bate pe doua milioane de dolari

Bute se pregateste intens pentru urmatorul meci

Lucian ar putea bifa una dintre cele mai importante burse din cariera de boxer profesionist in cazul in care meciul cu Jean Pascal devine o certitudine.

Bute se pregateste intens pentru urmatorul meci

Jean Bedard, promotorul lui Lucian Bute, si Yvon Michel, reprezentantul lui Jean Pascal, au ajuns la un acord pentru ca pugilistii sa-si masoare fortele anul acesta, la Montreal. Ramane de stabilit doar data exacta.

Pascal vrea ca meciul cu Bute sa se dispute la categoria semigrea

Desi are un acord preliminar cu Chad Dawson pentru o lupta in data de 25 mai, Pascal se gandeste serios sa renunte la acest adversar, asta chiar daca miza intalnirii ar fi centura de campion mondial la categoria semi-grea, versiunea WBC. Gala cu pugilistul american i-ar aduce doar 700.000 de dolari canadianului, pe cand o confruntare cu Lucian Bute ar asigura o bursa de doua milioane de dolari! Aceeasi suma i-ar reveni si romanului. Singurul impediment in calea luptei il reprezinta contractul semnat de Jean Pascal cu HBO. Postul de televiziune vrea sa transmita in State doua meciuri pentru titlul mondial in aceeasi zi (25 mai: Pascal – Dawson si Carl Froch – Mikkel Kessler)! Jean Pascal a fost, deja, avertizat ca nu va mai fi niciodata „live” in America daca nu urca in ring cu Dawson, pe 25 mai. In aceste conditii, exista posibilitatea ca Bute si Pascal sa se bata in toamna.

author avatar
Cristi Ionita
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger